Mask-group

Bine ai venit în 
locul fără 
asemănare.

Te-ai gândit să trăiesti diferit.

casadecupata_1

Aparte Living

Case fără asemănare pentru cei care vor să trăiască diferit.

Panouri-foto

Panouri 
Fotovoltaice 5kW

ReteaIcon-1

Prosumator Rețea Publică

Pompa-de-caldura

Pompă
de Căldură 8kW

Incalzire-pardoseala-1

Încălzire
Pardoseală

Racire-ventiloconvectoare

Răcire 
Ventiloconvectoare

Statie-de-incarcare

Statie 
de Încărcare

Group-989

Invertor Hibrid 10kW Huawei:

SUN2000-10KTL-M1 HC este un invertor trifazat, de la Huawei. Acesta este potrivit pentru constructii rezidentiale si vine echipat cu un sistem special de securitate care previne defectarea arcului in caz de deteriorare a sistemului. Invertorul prezinta, de asemenea, o interfata integrata pentru baterii si este prevazut cu doua trackere MPPT. Are o putere de 10kW si o eficienta de 98.6%. Aceste aspecte ajuta la conectarea directa, nefiind nevoie de achizitionarea unor echipamente separate sau de realizarea unor ajustari. Temperatura optima de functionare este cuprinsa in intervalul -25°C si +60°C. Permite stocarea curentului in baterii compatibil cu 
HUAWEI Smart String ESS. Permite utilizarea acestuia la aparatura casnica. Este un invertor aprobat ANRE.

Group-974

Alimentare Trifazata Statie Incarcare Auto:

Alege cea mai buna statie de incarcare auto electrica din Romania, daca vrei o statie electrica de incarcare auto rapida. Statiile de incarcare electrice trifazate sunt cele mai recomandate si pot fi gasite la producatori de statii de incarcare autovehicule electrice. Pentru incarcare auto electrica acasa, alege intre capacitati de 7kw, 11kw sau 22kw. Cea mai buna statie de incarcat este cea recomandata de producatorul masinii tale. Noi am pregatit terenul si am tras alimentarea trifazata necesara statiei de incarcare auto, plus un buget de 500 eur acordat clientului in achizitia statiei de incarcare potrivita pentru autoturismul sau.

Group-975

Bransament Electric Trifazat

Bransamentul trifazat este utilizat atat de consumatorii casnici (in special case, mai rar apartamente) cat si de consumatorii industriali. Acesta permite livrarea energiei electrice pe trei faze. Sistemul electric trifazat ofera un avantaj suplimentar fața de cel monofazat. Asta datorita continuitatii in alimentarea cu energie electrica si a calitatii energiei electrice, care protejeaza in special obiectele electronice si electrocasnice. Bransamentul trifazat permite si utilizarea motoarelor electrice trifazate si statiilor de incarcare masini electrice (exista si statii de incarcare monofazate dar de puteri mici).

Group-915

Panouri Fotovoltaice 5kW Trina Solar: 

Trina Solar Vertex S TSM-DE09 400 W este un modul fotovoltaic cu 120 de celule mono și cu o putere de ieșire crescută de până la 405 wați care prezintă performanțele crescute asigurate de unul dintre cei mai buni producători din întreaga lume.Performanța modulului este una crescută mai ales prin faptul că producția sa se realizează într-un singur loc, producătorul utilizând materiale testate și cele mai noi tehnologii în acest sens. Sistemele de conectori sunt unele de înaltă calitate, iar sarcina de presiune maximă pe partea din față este de 6000 Pa, iar pe cea din spate de 4000 Pa.Modul solar beneficiaza de tehnologia multi-busbar si face parte din categoria panourilor compacte (aproximativ 1,8 mp)

ReteaPublicaIcon-1

Contract Prosumator: 

Casa este complet echipata cu sistem de panouri fotovoltaice de 5kW si contract de prosumator. In momentul achizitiei locuntei, contractul de prosumator va fi transferat catre noul beneficiar. Acest lucru salveaza timp, bani si stres pentru noul client, beneficiind de acest avantaj din prima secunda de la preluarea casei.

Group-992

Racire Ventilo Convectoare Midea: 

Unitatea interna de perete, usor de instalat datorita aspectului compact si a varietatii de conectare la conductele cu agent: stanga/dreapata/fata.
Adopta o noua placa de fixare, ce favorizeaza montare usoara si rapida, in plus o excelenta stabilitate.
Mentenanta usoara, acces rapid prin intermediul panoului frontal detasabil.Filtru de particule incorporat.
Este prevazuta cu display cu LED-uri, jaluzele autoreglabile - 4 directii.
Agent frigorific R410A. datele tehnice sunt date pentru treapta maxima de functionare conditiile de racire: T retur 27C DB, 19C WB, T ext 35C DB.
conditiile de incalzire: T retur 20C DB, T ext 7C DB, 6C WB.

Group-991

Pompa de Caldura Vision by Midea 8kW: 

Pompa de caldura aer-apa Vision by Midea, splitata, reversibila, cu functie de incalzire si racire.
Pompa de caldura, foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa), care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire/racire, precum si catre instalatia de preparare ACM.
Aceasta se poate instala atat pentru scopuri rezidentiale, cat si industriale, aducand costuri reduse pe viitor.

Group-994

Incalzire Pardoseala PURMO Premium: 

Sistemele de incalzire prin pardoseala asigura o repartizare verticala ideala a temperaturii in incapere. Temperatura mai ridicata la nivelul pardoselii si mai redusa la nivelul capului ofera confort termic optim. Incalzirea prin pardoseala mai are un avantaj, respectiv emanarea uInstalatia de incalzire prin pardoseala este complet amplasata sub podea, iar absenta oricaror elemente vizibile de incalzire ofera posibilitati nelimitate de amenajare a interioarelor. Acest lucru este important din punct de vedere al planificarii unei utilizari eficiente a spatiului din dreptul ferestrei, spre exemplu, unde in mod normal ar fi montat un radiator.niforma a caldurii la nivelul intregii suprafete a  pardoselii. Podeaua calda” sporeste confortul in asemenea masura incat se poate reduce temperatura aerului in incaperea incalzita cu 2oC, ceea ce inseamna de fapt o reducere a consumului de energie cu circa 12%.

Apasă pe fiecare parte a casei eficiente energetic și descoperă mai multe detalii.

Termosistem-pereti

Termosistem
Pereti 15 cm

Termosistem-invelitoare

Termosistem
Învelitoare 30 cm

Tamplarie

Tâmplarie PVC Tripan

Usi

Usi Metalice 

Rulouri-electrice

Rulouri Electrice

Group-989

Tamplarie Gealan S8000:

La dezvoltarea sistemului S 8000, o atenție specială a fost acordată stabilității profilelor. O dimensiune ridicată corespunzătoare a fost reprezentată de camera principală pentru susținerea rigidizărilor din oțel. Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului.Izolare termica si fonica excelenta datorita celor șase camere de la nivelul tocului si cercevelei.Foarte usor de curățat datorita faltului de mari dimensiuni al tocului.

Group-989

Sistem Termo-Hidro Invelitoare 30cm:

Termo-hidroizolatia clasica este o solutie tehnica aplicabila tuturor teraselor circulabile sau necirculabile. Acest tip de termo hidroizolatie ofera cladirii nu numai izolarea hidrofuga si termica ci si o rezistenta mecanica si durabilitate in timp chiar daca se circula sau nu se circula pe acea terasa in mod frecvent.Ideea de “terasa necirculabila” este o terminologie disputata de specialisti pentru ca prin definitie orice loc al cladirii trebuie sa fie accesibil pentru orice fel de interventie, oricand fara a o deteriora. Partea superioara a cladirii nu face exceptie.Termohidroizolatia clasica este o metoda de izolatie in straturi aplicate succesiv care au rol diferit. Terasa respectiva trebuie sa aiba o inclinatie pentru a orienta scurgerea apei in directia dorita: exterior sau interior.Incliantia acoperisului sau terasei este data prin turnarea stratului de beton de panta cu orientarea spre exterior (spre streasina) sau spre interior (spre scrurgerile pluviale) cu scopul de a a evita acumularea si infiltrarea apei pe langa fundatia cladirii sau zacutul ei pe terasa.

Group-989

Sistem Termo Caparol Pereti Perimetrali:

Grosime placa 150 mm. Conductivitate termică λ= 0,036 W/mK. Perle de polistiren expandate în bloc. Stabilitate dimensională. Rezistență la îmbătrânire. Capacitate de difuzie. Inofensiv din punct de vedere toxicologic. Fără formaldehidă. Aplicare rapidă și ușoară.

Group-989

Rulouri Electrice:

Rulourile exterioare vin in ajutorul tamplariei creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata atat vara cat si iarna.Ca si sistem rulourile exterioare sunt compuse din ghidaje pe care culiseaza lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat intr-o cutie (caseta).Se monteaza la exteriorul ferestrelor pe tamplaria existenta fara a  deteriora  finsajele interioare sau exterioare, sau pot fi montate impreuna cu tamplaria noua odata cu constructia cladirii.Sunt durabile si ofera o bariera impenetrabila impotriva razelor de soare cand sunt inchise, pe timp de vara oferind racoare in casa, iar pe timp de iarna actioneaza ca un scut impotriva fenomenelor naturale precum grindina, vijelii.

*rulourile electrice se vor monta contra cost. Traseul electric este tras pana in dreptul casetei exterioare

Group-989

Usi Metalice Termorezistente STRAJ:

O usa rezistenta si bine izolata termic si fonic va fi bariera dintre interior și exterior. Ușile de calitate reduc considerabil zgomotul si ofera un mediu intim si relaxant.
In plus, veti dormi linistit stiind că sunteti protejat de orice încercare de intrare fortată în casa. Datorită unei constructii speciale cu proprietati izolatoare, usile de exterior sunt caracterizate printr-un coeficient termic sporit de până la 0.8 W/m2k si o izolatie fonica ridicata de 42 dB.

Și suntem mereu și aici.

Contactează-ne dacă îți putem răspunde la întrebarea care acum prinde contur în mintea ta.

Politica de confidentialitate

Parteneri:

aparte-ico-romb
aparte-ico-rubrick-1